Istoria noastra

Istoria noastra a inceput in anul 2017, cand sotia mea a vrut sa foloseasca din nou o geanta mai veche. Cateva luni, in care geanta a stat ascunsa intr-un dulap, printre alte genti, au fost suficiente pentru ca aceasta sa se deformeze fara nicio sansa de revenire.

M-am gandit ca este anormal sa avem grija de haine, tinandu-le in conditii excelente pe umerase, desi daca se sifoneaza se pot calca, dar sa depozitam in conditii nemiloase gentile din piele, desi acestea in caz de deformare nu mai au nicio sansa sa-si revina. Nu mai spun ca o geanta de piele este mult mai scumpa decat o camasa sau o bluza.

Asa ca m-am apucat de treaba si dupa un timp am fost capabil sa ii ofer sotiei mele doua umerase, pe care sa-si pastreze in conditii “umane“ gentile. A fost atat de incantata de rezultat incat ne-am gandit ca ar fi un produs util si pentru alte persoane care tin la gentile lor.

Dupa un an de inovatii si imbunatatiri continue, din punct de vedere estetic si ergonomic, am ajuns la final de drum. Avem un umeras atat de elegant si atat de util incat vei deveni dependenta de el. Toate gentile tale vor sta in acelasi loc impreuna cu esarfele asortate. Vei putea folosi oricare dintre gentile tale, ori de cate ori vei vrea, pentru ca toate vor fi in acelasi loc, agatate pe bara de umerase si nu abandonate pe raftul de jos al vreunui dulap.